nl

Answered: dit eiland vormt samen met gozo en andere eilandjes een dwergstaatje in de middellandse zee?

Answered: dit eiland vormt samen met gozo en andere eilandjes een dwergstaatje in de middellandse zee

Het eiland Malta, samen met het naburige eiland Gozo en enkele andere kleine eilandjes, vormt een dwergstaatje in de Middellandse Zee. Malta staat bekend om zijn rijke geschiedenis, prachtige natuur en unieke cultuur. Dit eiland trekt jaarlijks vele toeristen van over de hele wereld die komen genieten van de zon, zee en stranden, maar ook van de historische bezienswaardigheden en bruisende steden. Ontdek in dit artikel meer over het bijzondere eiland Malta en wat het te bieden heeft.

Antwoorden Answered: dit eiland vormt samen met gozo en andere eilandjes een dwergstaatje in de middellandse zee

Malta, officieel de Republiek Malta, is een Zuid-Europese dwergstaat gelegen in de Middellandse Zee die bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino, het kleinere Manoel Island en de kleine onbewoonde eilanden Cominotto, Filfla, Fungus Rock en de Saint Paul’s Islands.

Het eiland Malta vormt samen met Gozo en andere eilandjes een dwergstaatje in de Middellandse Zee. Met een rijke geschiedenis, prachtige natuur en unieke cultuur is Malta een bijzondere bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een mix van geschiedenis, ontspanning en avontuur.
Een vraag is beantwoord : Answered: dit eiland vormt samen met gozo en andere eilandjes een dwergstaatje in de middellandse zee

أقرأ أيضا  hoe noem je een hoek die groter is dan 90 graden en kleiner dan 180 graden?

مقالات ذات صلة

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

شاهد أيضاً
إغلاق
زر الذهاب إلى الأعلى